Messurakentamisen ammattilainen.

Toteutamme toiveesi ja tapahtumasi 

Expotalo tekee messujen ja tapahtumien seinäke- ja kalustevuokrausta. Päätoimisesti toteutamme messuosaston rakentamista Itä-Suomen alueella.

Toteutamme näyttelyrakentamista ammattitaidolla ja laadukkailla ConstaSystems profiilirakenteilla. Toteutamme myös valmiita näyttelyosastoja "avaimet käteen" -periaatteella tilauksesta yrityksille ja yhteisölle.

  

Expotalo tekee myös tapahtumiin pohjakarttojen cad- suunnittelua ja tarvittaessa voimme piirtää osastojen sijoittelun tapahtuma paikalle. 

  

Tilaa meiltä tarvittavat tuotteet, niin et sido pääomaa tavaroihin mitä tarvitset harvoin ja anna meidän hoitaa toteutus. Voit keskittyä omaan osaamisalueeseen rauhassa ilman tavaroiden kantoa ja huolehtimista. Tarvittaessa huolehdimme teidän tavaroiden huolinnan tapahtumapaikalle. 

  

Pyydä tarjouspyyntö yhteydenottolomakkeella tai soita. Mikään tapahtuma ei ole liian pieni ettei ole kannattavaa toteuttaa näyttävä messuosasto. 

Meidän kautta saat teippaus palvelut ja muut mainostoimistojen palvelut yhteistyö kumppaneitten kautta helposti ja sopimushintaan.

 

Expotalo

        Kottaraisentie 15

         80140 Joensuu

© 2011 EXPOTALO